Profiel.

GOED AFLEVEREN VAN WERK.

Welkom op de website van Van der Poel loonbedrijf & Akkerbouw. U kunt bij ons terecht voor onder andere verhuur van grondverzetmachines en agrarisch loonwerk. Op deze website krijgt u een beeld van de werkzaamheden die we uitvoeren. Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op

Ons bedrijf was eerst een Melkveebedrijf van Bram en Annie van der Poel. In 2003 is het melkveebedrijf beëindigd en zijn we ons gaan richten op de Akkerbouw. Vervolgens is onze zoon Peter in 2007 de V.O.F.  toegetreden en zijn we begonnen met de loonwerk tak. Zo werd er een grondkipper en een meststrooier aangeschaft. In 2008 is er een mobiele Volvo EW140C graafmachine aangekocht. Zo breidde de werkzaamheden zich uit in de wegenbouw en industrie. Ook werden de werkzaamheden op het eigen akkerbouwbedrijf ook steeds meer in eigen beheer uitgevoerd. In 2014 is er een medewerker in dienst gekomen. We zijn dus nog een vrij jong bedrijf maar wel met ervaring in de werkzaamheden die we uitvoeren!

Grondverzet

Grondverzet.

RECENT PROJECTS.

Het verhuren van grondverzetmachines met en/of zonder bemanning is een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij werken op het gebied van grondverzet vooral voor aannemers, onderaannemers en particulieren. Met onze moderne machines ondersteunen wij onze opdrachtgever op een professionele en praktische wijze

. De machines die wij verhuren:

 • Mini/midi graafmachines
 • Mobiele graafmachines
 • Rups graafmachines
 • Shovel/verreiker
 • Trekkers en gronddumpers

Bij de machines zijn diverse aanbouwdelen beschikbaar zoals:

 • Verschillende bakken
 • Kantelstuk
 • Stenenklem
 • Knijperbak
 • Sloop-sorteergrijper
 • verlenggiek

Wij vinden het erg belangrijk om veilig te werken en daarom zijn wij allemaal in het bezit van VCA diploma´s en werken wij met gekeurde en goed onderhouden machines Ook voor de levering van zand, grind, grond en compost kunt u bij ons terecht.

Is u interesse gewekt? Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Agrarisch loonwerk

Agrarisch loonwerk.

Van der Poel Loonbedrijf & Akkerbouw.

Op agrarisch gebied staan wij ook voor u klaar! De diensten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:
 1. kunstmest strooien
 2. verstrooien van vaste mest en compost
 3. gewasbescherming
 4. diepwoelen
 5. ploegen
 6. rotoreggen
 7. poten en aanfrezen van aardappelen
 8. zaaien van granen en grassen
 9. beregenen van gewassen
 10. maaien van gras (zonder kneuzer
 11. schudden en harken van gras en hooi
 12. dorsen van granen
 13. transport van agrarische producten
 14. klepelmaaien

Ook voor de handel in grote en kleine balen stro en of hooi kunt u bij ons terecht.

Certificering

Certificering.

GEDREVEN DOOR RESULTAAT.

GlobalGAP staat voor: Global Good Agricultural Practice. Dit zijn de eisen die wereldwijd aan boeren en tuinders worden gesteld aangaande voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) heeft voor de Nederlandse markt namens de supermarkten het heft in handen genomen om de invoering van GlobalGAP te bevorderen. Hieruit is, meegefinancierd door het ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, het project “de boer op met GlobalGAP” voortgekomen. Uiteindelijk moet GlobalGAP een overkoepelende norm worden voor voedselveiligheid in de primaire sector.
Loonbedrijf van der Poel | Agrarisch Loonbedrijf | Grondverzet
Contact
VRAGEN?

Contact.

VRAGEN?

 Neem gerust contact met ons op
.